Brawl Stars Durduruldu Hatası (Çözümü)

Telefonunuzda Brawl stars durduruldu hatası ile karşılaşıyorsanız çözümü için yapmanız gerekenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Brawl Stars Durduruldu Hatası (Çözümü)

Mobil cihazınızda Brawl Stars oyunu yüklü ise ve oyunu açmak istediğinizde brawl stars durduruldu hatası alıyorsanız çözümü için doğru yerdesiniz.

Oyunu açarken durduruldu hatası yaşıyorsanız çözümü için şu adımları izleyin;

  • Telefonunuzun Ayarlar bölümüne girin.
  • Uygulamalar sekmesine gelin.
  • Brawl Stars’ı bulun.
  • Depolama kısmına dokunun.
  • Önbellek temizleme yapın.

brawl stars açılmıyor

Yukarıdaki adımları takip ederek Brawl Stars oyununun önbelleğini kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Önbellek temizleme işleminden sonra oyunu açmayı deneyin ve brawl stars açılmıyor gibi sorunlar yaşayıp yaşamadığınızı kontrol edin.

Eğer sorun devam ediyorsa oyunun güncel olup olmadığını kontrol edin. Bunu uygulama mağazası üzerinden kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız şu adımları takip edin;

  • Google Play mağazasını açın.
  • Arama kısmına “Brawl Stars” yazın.
  • Güncelle butonuna dokunun.

Eğer Google Play üzerinde Brawl Stars oyununun sayfasında GÜNCELLE butonunu göremiyorsanız telefonunuzda yüklü olan oyun güncel demektir.

Bazı durumlarda güncel olmadığı hâlde güncelle butonu gözükmeyebilir. Böyle bir durum yaşarsanız Google Play mağazasının önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsiniz.

Android System Webview Uygulamasını Güncelleyin

Android cihazlarda durduruldu hatalarının başlıca nedeni System Webview uygulamasıdır. Bu uygulamayı güncellemek için Google Play’i açın. Ardından arama bölümüne “Android System Webview” yazın. Son olarak Güncelle butonuna dokunun.

Tüm bunlara rağmen sorun devam ediyorsa oyunu telefonunuzdan tamamen kaldırıp tekrardan yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu yöntem basit ve klasik gibi gözüksede pek çok sorunu çözmede etkili bir yol olabilir.

Bu yazımızda sizlere brawl stars durduruldu hatası çözüm yollarından bahsettik. Konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Brawl Stars güncelleme sorunu ile karşılaşıyorsanız çözümü için Brawl Stars Güncelleme Sorunu – Nasıl Çözülür? başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Yorum yapın