Aternos Kullanıcı Adı Doğrulanamadı Hatası (Çözümü)

Minecraft oynamak istediğinizde aternos kullanıcı adı doğrulanamadı hatası ile karşılaşıyorsanız çözümü için yazımızın devamını okuyun.

Aternos Kullanıcı Adı Doğrulanamadı Hatası (Çözümü)

Minecraft severlerin sıkça ziyaret ettiği Aternos adlı web sitesinde aternos kullanıcı adı doğrulanamadı hatası alıyorsanız ve bir türlü giriş yapamıyorsanız aşağıdaki adımları uygulayın.

  • Öncelikle Aternos adresinde oturum açın.
  • Sol menüden sunucu sekmesine gelip sunucunuzu başlatın.

aternos sunucu hatası

Sunucunuzu başlattıktan sonra sol menüden Ayarlar bölümüne gelin. Server.properties kısmında yer alan Korsan(Orijinal olmayan) özelliğini aktif hale getirin.

aternos kullanıcı adı hatası

Korsan özelliğini aktif hale getirdikten sonra yeşil tik işareti gözükecektir. Yukarıdaki görselde yer aldığı gibi Korsan(Orijinal olmayan) özelliği yeşil tik şeklinde ise herşey yolunda demektir.

Minecraft kullanıcı adı doğrulanamadı hatası çözümü için son olarak yapmanız gereken sadece bir ayar kaldı. Bu ayar için sol menüden Konsol sekmesine giriş yapın.

  • Sol menüde yer alan Konsol kısmına girin.
  • Konsol içerisine “reload” yazın.

Minecraft kullanıcı adı doğrulanamadı

Reload komutunu yazdıktan sonra enter diyin kısa bir süre bekledikten sonra karşınıza yeşil renkte Reload complete yazısı geldiyse artık aternos kullanıcı adı doğrulanamadı hatası almayacaksınız demektir.

Bu Sunucunun Beyaz Listesinde Değilsiniz

Minecraft’a giriş yapmak istediğinizde bu sunucunun beyaz listesinde değilsiniz hatası ile karşılaşıyorsanız çözümü oldukça basittir.

  • Server ayarları bölümüne gelin.
  • Güvenilir Liste özelliği açık durumda ise kapatın.
  • Ardından sunucunuzu yeniden başlatın.

Tüm işlemler bu kadar kolay. Güvenilir Liste özelliğini kapatıp sunucunuzu yeniden başlattığınızda artık bu sunucunun beyaz listesinde değilsiniz sorunu yaşamayacaksınız.

Tlauncher Kullanıcı adı Doğrulanamadı Hatası

Minecraft oyununa giriş yaparken Tlauncher Kullanıcı adı doğrulanamadı hatası ile karşılaşıyorsanız yazımız içerisinde yer alan ilk yöntemi uygulayarak bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Aternos Gamemode Açma

İnternet üzerinde Aternos gamemode açma veya aternos hileleri açma nasıl yapılır bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip edin.

  • Aternos üzerinde oturum açın.
  • Sol menüden Konsol kısmına girin.
  • Konsol penceresine “/op kullanıcı adı” yazın.

Örnek vermek gerekirse konsola /op sorunrehberi yazarak sunucunuzda kendinizi yönetici yapabilirsiniz. Yönetici olduktan sonra minecraft kodlarını dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Yazımız içerisinde yer alan ilk yöntemi uygulayarak aternos kullanıcı adı doğrulanamadı hatası almaktan tamamen kurtulabilirsiniz.

Minecraft opengl hatası alıyorsanız çözümü için Minecraft Opengl Hatası – Kesin Çözümü (2022) başlıklı yazımızı okuyun.

Yorum yapın