Mobile Legends İsim Değiştirme (Resimli Anlatım)

Telefonda mobile legends isim değiştirme işlemi nasıl gerçekleştirilir bilmiyorsanız yazmızın içerisindeki gerekli adımları takip edebilirsiniz.

Mobile Legends İsim Değiştirme (Resimli Anlatım)

Bu yazımızda Mobile Legends isim değiştirme nasıl yapılır detaylı bir şekilde ondan bahsedeceğiz. Oyun içerisinde isminizi değiştirmek istiyorsanız ve nasıl yapılacağına dair herhangi bir bilginiz yoksa tam yerindesiniz.

Mobile Legends oyunu içerisinde kullanıcı isminizi değiştirebilmek için şu adımları izleyin:

  • Mobile Legends oyununu açın.
  • Sol üst köşeden profil simgesine dokunun.
  • Profil sekmesinde yer alan isminize basın.

Mobile Legends ücretsiz isim DEĞİŞTİRME

Bu adımları takip ettiğinizde yukarıdaki görselde olduğu gibi isminizi değiştirebileceğiniz bir pencere açılacaktır. Bu kutucuğa yeni isminizi girerek kolaylıkla değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Oyun içerisinde daha önce hiç isim değişikliği yapmadıysanız ilk sefere mahsus olmak üzere ücretsiz bir şekilde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer birden fazla isim değişikliği işlemi gerçekleştirdiyseniz oyun mağazası içerisinde yer alan isim değiştirme kartından satın almanız gerekmektedir.

  • Mobile Legends oyununa gelin.
  • Sol kısımdan Mağaza bölümüne girin.
  • “İsim değiştirme kartı” öğesini bulun.
  • Ardından bu öğeyi satın alın.

İsim değiştirme kartını satın alabilmeniz için gerekli elmas miktarı hesabınızda bulunması gerekmektedir. Eğer elmas miktarınız yeterli değil ise satın alma işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

İsim değiştirme kartını satın alabilmek için ne kadara elmasa ihtiyaç duyulduğunu bu yazımızda sizlerle paylaşamıyoruz. Nedeni ise belirli aralıklarla mağazada yer alan satın alınabilir öğelerin fiyatlarının değişkenlik göstermesidir.

Mobile Legends İsim Değiştirme Şekilli

Mobile Legends oyununda şekilli bir isim eklemek istiyorsanız internette bulunan şekilli yazı yazma sitelerini kullanabilirsiniz. Size yardımcı olmak adına Şekilli Nick Yazma adresini ziyaret edebilir ücretsiz bir şekilde şekilli isminizi oluşturabilirsiniz.

Böylelikle mobile legends isim değiştirme konusunu detaylı bir şekilde ele alarak sizlere anlatmış olduk. Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Mobile legends oyunu telefonunuzda bir türlü açılmıyorsa çözümü için Mobile Legends Açılmıyor (Çözümü) başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Yorum yapın