Mobile Legends Açılmıyor (Çözümü)

Telefonunuzda mobile legends açılmıyor ise bu durumu çözmek adına yapmanız gereken adımları yazımızın devamında detaylarıyla bulabilirsiniz.

Mobile Legends Açılmıyor (Çözümü)

Bu yazımızda Mobil Legends oyuncularının telefonlarında yaşamış olduğu mobile legends açılmıyor sorunundan bahsedeceğiz. Bu sorunu yaşıyor ve çözüm yollarını arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Telefonunuzda Mobil Legends oyununun açılmaması birçok nedenden kaynaklanabilir. İşte olası nedenler;

  • İnternet bağlantınız kopmuş olabilir.
  • Oyunun önbelleği dolu olabilir.
  • Oyun sunucularında teknik bir arıza veya bakım çalışması olabilir.

Yukarıda saymış olduğumuz nedenler dışında pek çok nedenden kaynaklı olarak telefonunuzda Mobile Legends oyunu açılmayabilir. Bu durumu çözmek adına neler yapabiliriz diye soracak olursanız yazımızın geri kalan kısmını okumaya devam edebilirsiniz.

Mobile Legends online gerçek kişilerle eş zamanlı olarak oynanabilen oyun olduğundan dolayı internet bağlantınızı kontrol etmenizde fayda vardır. İnternet bağlantınızda anlık kopmalar veya yavaşlamaların meydana gelmesi oyunu açmanıza engel olabilir.

Bağlı olduğunuz modemi kapatın. 1 veya 2 dakika kadar bekledikten sonra tekrardan açın. Modem tam olarak açıldıktan sonra telefonunuzdan WiFi ağınıza bağlanın. Daha sonra Mobile Legends oyununu açın ve bir sorun yaşayıp yaşamadığınızı kontrol edin.

Eğer açılmama sorunu devam ediyorsa oyunun önbelleğini temizlemeyi deneyin. Bunu yapabilmek için şu adımları takip edin;

  • Telefonunuzun Ayarlar bölümüne gidin.
  • Uygulamalar sekmesine gelin.
  • Mobile Legends’i bulun.
  • Depolama kısmına dokunun.
  • Önbelleği temizle diyin.

mobile legends önbellek temizleme

Bahsetmiş olduğumuz adımları takip ederek Mobile Legends oyununun önbelleğini kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Önbellek temizleme adımından sonra oyunu açmayı deneyin ve bir sorun ile karşılaşıp karşılaşmadığınızı kontrol edin.

Mobile Legends açılmıyor ise oyun sunucularından kaynaklı geçici arızalar meydana gelmiş olabilir. Bunun dışında oyun sunucularında bakım çalışması yapılıyor olabilir.

Sunucularla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorsanız oyunun sosyal medya hesaplarını takip ederek gelişmelerden haberdar olabilir ve güncel kalabilirsiniz.

Böylece telefonlarda Mobile Legends oyununun açılmama durmunu detaylı bir şekilde ele almış olduk. Konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Mobile Legends oyununu açmak istediğinizde sunucu hatası alıyorsanız çözümü için Mobile Legends Sunucu Hatası (Çözümü) başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Yorum yapın