Pubg Mobile Facebook Giriş Hatası – Kesin Çözümü

Son zamanların en çok oynanan online oyunu Pubg Mobile üzerinde kullanıcılar bazı zamanlar hatalar ile karşılaşabiliyor.

Bu hatalardan biriside oyuncuların pubg mobile facebook giriş hatası ile karşılaşmalarıdır. Peki bu hatanın çözümü için neler yapmalıyız biraz onlardan bahsedelim.

Pubg Mobile Facebook Giriş Hatası – Kesin Çözümü

Sizlerde Pubg Mobile oyununu sıklıkla oynuyorsanız ve facebook üzerinden giriş yapmaya çalışıyorsanız bu hata ile karşılaşmanız mümkündür.

Pubg mobile oyununa facebook üzerinden bağlanmak istediğinizde giriş hatası veya bağlantı başarısız gibi bir mesaj ile karşılaşıyorsanız sizler için bu yazımızda çözüm yollarına yer verdik.

Öncelikle sürekli olarak kullandığınız tarayıcınız üzerinden Facebook hesabınıza giriş yapın. Daha sonra Ayarlar bölümüne gelin. Ayarlar sayfasında sol tarafta bulunan Uygulamalar sekmesine giriş yapın.

Uygulamalar sekmesinde oynadığınız Pubg Mobile oyununu bulun ve üzerine gelerek kaldırma işlemini gerçekleştirin.

Bu adımları uyguladıktan sonra Pubg Mobile oyununa tekrardan giriş yapmayı deneyin. Muhtemelen artık facebook giriş hatası almayacaksınız.

Yukarıdaki adımları uyguladığınız halde hala pubg facebook giriş hatası alıyorsanız yapmanız gereken bir yöntem daha mevcut.

Bilgisayarınıza Android emulatörü indirin. En popüler emulatörlerden birisi olan BlueStacks uygulamasını indirebilirsiniz.

İndirdiğiniz emulatöre Pubg Mobile oyununu yükleyin. Daha sonra oyunu açın. Oyunu açtıktan sonra giriş paneli karşınıza çıkacaktır.

Giriş ekranında Faceboook ile bağlan gibi bir buton ile karşılaşacaksınız. Facebook seçeneğine tıklayın. Ardından facebook giriş bilgilerinizi girerek oyuna giriş yapın.

Bluestacks programı aracılığıyla pubg mobile facebook giriş hatası sorunundan kurtulabilmeniz mümkündür.

Pubg mobile lite oyununda bc hilesi nasıl yapılır veya yapılabilir mi diye merak ediyorsanız Pubg Mobile Lite BC Hilesi – Nasıl Yapılır? (2022) başlıklı yazımızı okuyun.

“Pubg Mobile Facebook Giriş Hatası – Kesin Çözümü” üzerine 5 yorum

Yorum yapın