TeamSpeak Arkadaş Ekleme (Resimli Anlatım)

Bilgisayarınızda teamspeak arkadaş ekleme işlemini nasıl gerçekleştireceğinize dair resimli anlatım yazımızın içerisinde yer almaktadır.

TeamSpeak Arkadaş Ekleme (Resimli Anlatım)

Bilgisayarınızda TeamSpeak programı yüklü ise arkadaş nasıl ekleyebileceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Teamspeak arkadaş ekleme adımları aşağıda yer almaktadır.

TeamSpeak üzerinden arkadaş nasıl eklenir bilmiyorsanız şu adımları izleyin:

  • TeamSpeak programını açın.
  • Hesabınız yoksa bir hesap oluşturun.

teamspeak arkadaş nasıl eklenir

Ardından sol kısımda bulunan yukarıdaki görselde olduğu gibi Add Contact kısmına tıklayın. Bu kısma tıkladığınızda “username@server” şeklinde bir ibare yer alcaktır. Bu kısma kişinin ID’sini yani kullanıcı adını yazcaksınız.

TeamSpeak arkadaşla konuşma

Arkadaş olarak eklemek istediğiniz kişinin TeamSpeak üzerinde hesabının olması gerekmektedir. Aksi takdirde kullanıcı ID’si bulunamayacağından dolayı ekleme işlemini gerçekleştiremezsiniz.

TeamSpeak programının arayüzü ingilizce dilinde olduğu için zorluk yaşayabilirsiniz. Bu nedenle sizlere resimli bir şekilde nerden arkadaş ekleyebileceğinizi göstermek istedik.

TeamSpeak programına ileriki zamanlarda Türkçe dil desteği gelirse bu işlemleri daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ancak şuanda ingilizce olarak kullanıma sunulmuştur.

Böylece teamspeak arkadaş ekleme konusunu detaylı bir şekilde sizlere aktararak bitirmiş olduk. Bu konu hakkındaki görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

TeamSpeak programını açtığınızda disconnected hatası yaşıyorsanız çözümü için Teamspeak Disconnected Hatası (Çözümü) başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Yorum yapın